Gano excel sabun gano excel ürünleri gano excel ürünleri

 

Merak Edilenler

Gano Excel Güvenilir Bir Firma mıdır?

Gano Excel’in beni etkileyen 3 özelliği var. Birincisi, 12 yıldır üzerinde AR-GE çalışması yapılması. İkincisi, Reishi mantarının tarihinin binlerce yıl eskiye dayanıyor olması. Üçüncüsü, doktorların da tavsiye ettiği ve hatta ilaçlarda kullandığı bir ama ilaç olmayıp sağlıklı bir gıda takviyesi olması. Bunun yanında herhangi bir yan etki yaratmaması, birçok sertifikasının bulunması, dünyada 110'un üzerinde ülkede aktif olarak hem kullanıp hem satışının yapılması, çalışanlarına sizler bizim çalışanımız değil bu aileden olup ortaklarımızsınız demesi.. vb daha birçok nedenden dolayı güvenilir bir firmadır.

Neden Sizin Ekibinize Katılmalıyım?

Sistemi, ürünleri ve firmayı tam anlamıyla tanıyan, her türlü saha ve Gano Excel üyelik çalışmalarıyla ekibini ve sizin ekibinizi büyütecek olan, her konuda size destek olup yardımcı olan Güzel sayfa olarak sizi ekibimize davet ediyoruz. İşimizi ciddi ve profesyonel olarak yapıyor ve hemen her şehirde hem saha alıp hem üyelikler yapan geniş bir ağa sahibiz.

Nasıl Üye Olabilirim?

Üyelik online olarak internet üzerinden yapılabilir. Üye olabilmek için sponsor koduna ihtiyacınız vardır. Bu kayıt tamamen ücretsiz olup sizin için kolaylıklarla doludur. Gano Excel Distribütör kaydınızın yanı sıra kullanmak istediğiniz ürünleri %20  indirimli alabilirsiniz. Gano Excel üyelik için formu doldurup bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Online Ödeme Güvenli Midir?

Çağımız teknoloji çağı olup herşeyin dijital ortamlarda gerçekleştiğ dönemlerdeyiz. Çağa ayak uydurup bize sağladığı kolaylıklardan faydalanmalıyız. Bu yüzden ödemelerimiz online olup güven arz etmektedir.

Sistemimiz 3d güvenlik ödeme sistemi ile çalışıyor. Kredi kartı ödemelerinde sistem bilgilerinizi kaydedemez. Ayrıca ödeme sırasında telefonunuza mesaj gelerek onayınızı almadan işlem yapmaz. Böylece 3d güvenlik sistemi sağlanır.

Üyelikte ve Siparişte Taksit İmkanı Var Mı?

Üyelikte ve siparişte herhangi bir taksit imkanı bulunmamaktadır.  Gano Excel üyelik için hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kargom Ne Zaman Gelir?

Kargonun ulaşma süresi 3 iş günüdür. Ancak kargo firmalarındaki dönemsel yoğunluk nedeni ile biraz gecikme olabilir. Kargonuzu takip sistemi sayesinde nerede olduğunu ve ne zaman geleceğini takip edebilirsiniz.

Nasıl Para Kazanılır?

Para kazanımı 2 şekilde olabilir. 

  1. ürün satışı yaparak; %15-%20 arasında kar elde edersiniz
  2. Ekip çalışması yaparak yeni distribütörleri kendi ekibinize katıp kariyer atlayarak; tatmin edici bir kar elde edersiniz.

Gano Excelden Kazanılan Para Helal midir?

Bu sistemde başkasının hakkını yemeden çalışanın kazandığını gördüm ve vicdanım rahat bir şekilde helal olduğunu herkese söyleyebilirim

Gano Excel Kazancı Yasal mı?

Aylık size yatan maaşta da göreceksiniz ki Gano Excel firması kazancınızın vergi borcunu devlete yatırmış bile.

Kazanç Planı Nasıl?

Kazanç planı diğer network marketing firmalarına göre avantajlıdır. Kariyerde bir düşüş olmaz ve puanınız sıfırlanmaz. Her ay kaldığınız yerden devam edersiniz.

İnternetten Sipariş Verebilir Miyim?

İnternetten sipariş verilmez, distribütörler kendi ürününü firmadan sipariş eder. Satışlar doğrudan firmadan yapılmaktadır. Sipariş için formu doldurarark bizimle iletişime geçebilirsiniz. distribütörlerimiz size her konuda yardımcı olacaktır.

Sponsor Olmadan Üye Olabilir Miyim?

Network Marketingde sistem gereği bayilikler şahıslara verilir. Distribütörlerin her birinin bayi kodu vardır. Yani distribütörün bir sponsoru olmak zorundadır. Aksi takdirde sisteme giriş yapamazsınız.



Gano Excel Bayilik - Gano excel Üyelik - Gano excel Ürün Sipariş Formu

Gano excel Ürün siparişi vermek istiyarsanız Gano excel ürün siparişi formunu doldurabilirsiniz.

Gano excel ürünleri sipariş vermek istiyorsanız Formu doldurun. TIKLAYINIZ.
Gano Excel Üyelik veya Gano excel distribütör olmak istiyorsanız aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.
Gano excel distribütör başvuru Formu TIKLAYINIZ. 

Yorumlar